Des del dissabte 16 fins el diumenge 24 de setembre s’han programat diferents actes que tornaran a fer del nostre municipi un referent penedesenc en matèria ambiental.

L’Eco Sant Cugat començarà amb la pedalada contra el canvi climàtic el dissabte previ al cap de setmana de la Fira. El dimarts 19 es farà un taller de conserves amb excedents de fruites i hortalisses, i divendres 22 farem una conferència a l’Auditori amb el divulgador de l’agricultura ecològica Mariano Bueno, i un taller pels infants “els 3 porquets a la recerca d’una nova llar”.

El dissabte 23 es realitzarà la 3a Mostra Audiovisual de Medi Ambient del Penedès, amb diferents projeccions per a totes les edats a l’auditori del centre cívic. Destaca el film Mañana, que encara no s’ha pogut veure al nostre territori.

I el diumenge 24 és el dia gros de la fira. Es realitzaran una gran quantitat d’actes, com una caminada, una bicicletada, un mercat d’intercanvi, l’espai salut amb moltes activitats, la mostra de bioconstrucció, diferents conferències, l’exposició SOS Planeta, tallers per als més petits, i la fira amb estands i expositors a la pista.

Podeu consultar tota la programació a: http://www.ecosantcugat.cat/

Aprofitem per recordar-vos que tothom que vulgui col·laborar voluntàriament pot contactar amb l’equip de l’Eco a l’adreça electrònica: info@ecosantcugat.cat.

Eco Sant Cugat
Etiquetat a:    
%d bloggers like this: