El 26 d’octubre el Casal de la Gent Gran de Sant Cugat varem participar a la III Trobada de Casals a la localitat de Capellades. També hi varen participar els municipis d’ Avinyonet, Olesa de Bonesvalls, Castellet i la Gornal, Font Rubí, Pontons, la Llacuna, Vallbona d’Anoia, Sant Quinti de Mediona, Sant Pere de Riudebitlles, Torrelavit, Puigdàlber, El Pla, la Granada, Santa Fe, Sant Llorenç d’Hortons i Subirats, municipis, que com el nostre,  participen del Programa de Dinamització de gent gran amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La jornada tenia per nom “Compartim tot coneixent-nos” i va ser d’allò més entretinguda. Hi va haver un molt bona entesa i agermanament entre la gent dels diferents pobles. La jornada va començar amb l’esmorzar col·lectiu. Els diversos Casals participants van portar, expressament per la ocasió, diverses coques i pastissos per compartir i les dinamitzadores del programa Dinamització Gent Gran les van repartir.

Tot seguit es va fer l’entrega del diploma de reconeixement com a guanyador del concurs de creació del  logotip per aquesta jornada. A continuació tothom va participar a una gimcana per Capellades,  que amb el nom de “coneixem l’entorn” consistia en cercar els llocs més emblemàtics del poble. També Jonatan Carbó ens va explicar com funcionava l’orgue de l’Església de Sta. Maria. Seguidament varem dinar amanida verda, una arrossada mar i muntanya i de postres un sorbet de llimona.

També van estar exposades les “Mantes Solidaries” que alguns casals varen  confeccionar i que s’han repartit entre les entitats solidaries; la Fundació Amàlia Soler, Càritas, Mans Unides, Fundació Àuria Igualada, entre d’altres.

Per tancar la jornada i fer un bon fi de festa, es va fer una divertida desfilada de disfresses per part dels casals participants. La festa també va ser amenitzada amb una sessió d’acudits per part d’un senyora de vuitanta-nou anys.  A una hora prudencial, els autocars ens varen tornar als nostres respectius pobles.

El Casal de gent gran hem participat a la III Trobada del Programa de dinamització a Capellades
Etiquetat a:
%d bloggers like this: