Del 10 al 21 de desembre tindrà lloc al vestíbul del Centre Cívic, l’exposició de la Campanya “Tracta’m bé”. Aquesta té l’objectiu principal de donar a conèixer el maltractament a la gent gran des de la prevenció. A part de l’exposició, hi haurà diverses activitats. Els alumnes de primària de l’escola la visitaran i faran una activitat amb un grup de gent gran voluntària del poble. També hi haurà un acte de presentació, del qual se’n farà difusió properament a les cartelleres i a la web municipal.

D’altra banda, el dijous dia 13 de desembre a les 17 h tindrà lloc al Casal de la Gent Gran una xerrada sobre alimentació saludable. A part de diversos consells centrats en l’alimentació per a la gent gran, també es podran resoldre dubtes, i hi haurà un berenar saludable gratuït per a tots els assistents.

El dissabte 15 de desembre, el Casal farà la tradicional sortida de Prenadal. I ja tocant les festes de Nadal, el dia 27, tindrà lloc el Caga Tió. Per apuntar-se a aquestes activitats cal adreçar-se al Casal de la Gent Gran.

Per últim, el mes de novembre una trentena de persones de Sant Cugat Sesgarrigues i Avinyonet del Penedès van desplaçar-se a Barcelona per anar al teatre a veure l’obra Maremar, de la companyia Dagoll Dagom.

El Centre Cívic acollirà la Campanya “Tracta’m bé”
Etiquetat a:
%d bloggers like this: