Diumenge 26 d’abril, a les 10h del matí sortida a peu de la plaça del Sindicat de Sant Cugat Sesgarrigues. Les persones que vulguin poden anar en cotxe fins a la masia de Cal Suriol i a les 11h, fent un sol grup, caminarem uns 10 minuts fins l’indret escollit.

Cada any en motiu de l’assemblea fem una excursió oberta a tothom. Primer fem l’excursió, gaudim de l’espai i després celebrem l’assemblea. Les persones que vulguin s’hi poden quedar o marxar fent  el camí de tornada fins a Sant Cugat.

L’Associació Amics de la Font del Cuscó es va crear l’any 2000 a l’espai de la Font del Cuscó i des de llavors, cada any, celebrem l’assemblea a la muntanya de la Font del Cuscó. L’any passat vam descobrir el toll de la bòbila, just a la falda de la muntanya i aquest any hi tornarem anar.

Des de lluny, en un indret alçat, podem veure aquest gran toll d’aigua que ha sorgit en el terral de la bòbila de Sant Pere Molanta. Amb els anys el gran sot s’ha anat omplint d’aigua i s’ha cobert el seu entorn de vegetació. Si tenim sort podrem observar els ocells que hi fan estada.

Toll de la bòbila

Excursió i Assemblea Amics de la Font del Cuscó
%d bloggers like this: