Una formació en telèfons mòbils i el berenar de Dijous Gras, les activitats més destacades d’aquest febrer, per a la gent gran.

Passades les Festes de Nadal, engeguem de nou les activitats setmanals: el taller de puntes de coixí que té lloc els dimarts i que està obert a tota la població, i el taller de la memòria que també té places disponibles. Aquest últim està destinat a tota la gent gran a partir de 60 anys.

D’altra banda, i com a activitat puntual, el mes de febrer tindrà lloc al Casal una formació gratuïta en telèfons mòbils. Aquesta es durà a terme els dijous 7 i 14 de febrer de 17 a 19 hores. El curs està organitzat per la Fundació Pere Tarrés i Vodafone, i pretén oferir diversos continguts per optimitzar la memòria dels smartphones, ensenyar com funcionen les aplicacions i, en definitiva, aclarir tots els dubtes que els assistents puguin tenir. La formació és per a persones de més de 55 anys i les places seran limitades a 18 persones. En cas de no arribar a la quinzena, el curs s’haurà de suspendre. Les persones interessades en fer la formació poden apuntar’s-hi trucant al 679 750 173 (Anna). Hi ha temps per apuntar-se fins el dimarts 5 de febrer.

El mes de febrer també es durà a terme el tradicional berenar de Dijous Gras. En concret el dia 28 de febrer a les 18 hores. Totes les persones que vulguin assistir-hi podran apuntar-se al Casal de la Gent Gran. Com diu la dita: “Dijous llarder, botifarra menjaré!”. Aquest, doncs, serà part del menú del berenar, juntament amb el pa amb tomàquet i la truita.

Formació en telèfons mòbils i berenar de Dijous Gras
Etiquetat a:    
%d bloggers like this: