Pel mes de novembre segueixen endavant les activitats setmanals: les puntes de coixí i el taller de la memòria. Pel que fa a les puntes, si hi ha persones amb ganes d’aprendre’n, cal que s’adrecin al Casal de la Gent Gran qualsevol dimarts a partir de les 16h. El taller de memòria també disposa de places i té lloc al Casal a les 17h, cada dijous.

Al novembre hi ha dues activitats puntuals programades. Una és la xerrada de La Marató de TV3, que enguany destinarà els donatius a la investigació sobre el càncer. La xerrada ens informarà sobre el funcionament de La Marató, i ens parlaran d’aquesta malaltia: des de les tipologies, passant per hàbits saludables que només depenen de nosaltres, fins als avenços que hi ha hagut en els últims anys gràcies a la investigació. La xerrada tindrà lloc el dijous 22 de novembre a les 17.30h  al Casal de la Gent Gran.

L’altra activitat és la sortida al teatre Poliorama, el dissabte 24 de novembre. L’obra que s’anirà a veure és “Maremar”, de la companyia Dagoll Dagom. “Maremar” és la història d’un pare, una mare i una filla que lluiten per a retrobar-se, amb música i lletres inspirades en les cançons de Lluis Llach. Les persones interessades en la sortida cal que s’adrecin a l’Ajuntament per inscriure’s. Hi ha temps fins el dijous 8 de novembre.

De cara al mes de desembre, hi haurà l’exposició “Tracta’m bé”, de prevenció del maltractament a la gent gran al Centre Cívic. Arran de l’exposició hi haurà diverses activitats per aprofundir en ella i vincular-hi tota la població, des d’infants, passant per adults i gent gran. L’exposició es podrà visitar del 10 de desembre fins el 21. Properament hi haurà difusió de les activitats a la web i les cartelleres.

Teatre, taller de la memòria o xerrades, varietat d’activitats per a la gent gran
Etiquetat a:    
%d bloggers like this: