El passat 19 d’octubre la gent gran va poder participar en una excursió al Solsonès on van gaudir d’una curiosa i interessant visita al Zoo Odén, va ser un bon dia i va fer molt bon temps.

El dijous següent es va realitzar una xerrada sobre l’insomni on una professional del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, l’Arantxa, va explicar de manera molt amena i entenedora què és l’insomni, quins tipus hi han i com es poden combatre, tan amb mètodes naturals com amb medicaments. Al llarg de la xerrada i al acabar, va respondre a totes les preguntes i comentaris que van adreçar-li els i les assistents.

Aquell mateix cap de setmana, alguns, també van anar al Teatre Condal de Barcelona a veure la nova i divertida obra de teatre, protagonitzada per Joan Pera, i escrita per Joel Joan i Hèctor Claramunt El pare de la núvia.

I finalment, el passat divendres 1 de novembre, es va celebrar la festa de la castanyada amb berenar i bingo inclòs.

Pel mes de novembre, hi ha planificada la xerrada de la Marató de TV3 sobre el tema d’enguany, que són les malalties minoritàries, tema que serà exposat per un professional el dijous 14 a les 18h al Casal de la Gent Gran. Animeu-vos a venir, de ben segur que aprendrem alguna cosa.

També, el dissabte 16 hi haurà excursió a les comarques del Vallès i el Maresme amb visita al Museu Marylin Monroe i al Monestir de Sant Cugat del Vallès, i dinar en un restaurant a Sant Andreu de Llavaneres.

Per acabar, comentar la bona acollida que està tenint el curs de gimnàstica per a la gent gran. El nombre d’alumnes ha anat creixent al llarg de les primeres setmanes, la metodologia de les classes s’adapta a la realitat de cada persona i l’ambient és agradable. Si algú hi està interessat encara queden algunes places disponibles.

Xerrada Insomni
Xerrada insomni
Zoo Odén (Solsonès)
A punt per aixecar el teló al Teatre Condal…
Zoo Odén (Solsonès)

 

Una tardor molt activa!
Etiquetat a:
%d bloggers like this: